Logo afbeelding
Logo tekst Large Web view
vollemaan

Volle maan ritueel

Bij iedere volle maan of bij iedere nieuwe maan vindt er een gezamenlijk ritueel plaats. De oorsprong van dit ritueel is terug te leiden tot allerlei oude wijsheidstradities.

Ieder ritueel start met een gezamenlijke meditatie. Na deze meditatie wordt er aandacht geschonken aan een specifiek thema, dat afhangt van de stand van de planeten op dat moment. Een ritueel wordt afgesloten met een vuurceremonie.
Als deelnemer wordt je tijdens de mediatie uitgenodigd om dichter bij zichzelf te komen en meer aanwezig te zijn in het huidige moment, om je zo optimaal te kunnen voorbereiden op het specifieke thema van het ritueel. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je ruim van tevoren een uitgebreide omschrijving van het thema. Tijdens de afsluitende vuurceremonie bekrachtig je jouw intenties en daarmee vergroot je jouw kansen en gelegenheden tot groei en heling.
Het is goed mogelijk dat je je na het ritueel helderder, krachtiger en rustiger voelt en dat je nieuwe inspiratie hebt opgedaan.
Het ritueel vindt plaats bij de praktijk van Sacred Space of op een locatie in de buitenlucht.

 

Meedoen?

Laat dit tijdig aan ons weten via email.

Het maximaal aantal deelnemers aan het ritueel is 14, het ritueel gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Meedoen kost € 15,00.

Data 2018

woensdag 31 Januari

Vrijdag 2 Maart

Zaterdag 31 Maart

Maandag 30 April

Dinsdag 29 Mei

Donderdag 28 Juni

Vrijdag 27 Juli

Zondag 26 Augustus

Dinsdag 25 September

Woensdag 24 Oktober

Vrijdag 23 November

Zaterdag 22 December

Mijn gegevens

site-footer-google-pin     Lambrecht van Middelhovenweg 18  6214 RW Maastricht

site-footer-telefoon   043 32 62 665

site-footer-enveloppe   Stuur mij een email

IBAN | NL

BIC | TRIONL2U