Logo afbeelding
Logo tekst Large Web view

Wie ben ik

elianeweb

Mijn naam is Eliane van Dijk. Van mijn moeder, die schoonheidsspecialiste is, leerde ik al jong van alles over massages. Ik was echter altijd al meer geïnteresseerd in schoonheid van binnenuit, de schoonheid van de ziel. In eerste instantie wilde ik hier dan ook niet echt iets mee. Vanuit mijn zoektocht naar mezelf en naar het antwoord op een aantal wezenlijke levensvragen, heb ik allerlei leerwegen onderzocht en ervaren. Toen werd het steeds boeiender: er ontstond van binnenuit een steeds holistischer wereld- en mensbeeld.
Ik volgde cursussen en opleidingen in healing (werken in het energieveld), reading ( via de Hawaiian School of reading and Healing)), familie-opstellingen (methode om de invloed van het systemisch veld op je welzijn en functioneren tot een harmonie te brengen) en ik ben ingewijd in de helingtradities van de Inca sjamanen.
Dit laatste was voor mij een echt thuiskomen. De Inca zienswijze brengt voor mij alles waar het om gaat in energiewerk en heling duidelijk in kaart. Het is oeroud, maar helemaal van deze tijd, omdat het ons herinnert en weer verbindt met dat wat wij verloren hebben. Het brengt ons terug naar onze oorsprong, op dit punt in de evolutie, dus terug, maar verder.
De afgelopen 20 jaar heb ik me allerlei vormen van massage eigengemaakt (voetreflexologie, acupressuur, holistic pulsing, lomi lomi, en als verrijkende toevoeging aromatherapie.
Het liefst werk ik, vanuit de vraag of behoefte waar iemand mee komt, vanuit mijn intuïtie en gevoel met de werkvorm die zich aandient als meest passend op dat moment.
Je vraag kan klein en eenvoudig zijn (b.v. meer ontspanning) of heel wezenlijk (last van angst, of; wat moet ik met mijn leven?).

 

Mijn gegevens

site-footer-google-pin     Lambrecht van Middelhovenweg 18  6214 RW Maastricht

site-footer-telefoon   043 32 62 665

site-footer-enveloppe   Stuur mij een email

IBAN | NL

BIC | TRIONL2U